15-20
Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, grove bagetter og Grana Padano
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- egg,
- bygg,
- havre,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
Smilende egg
Egg (Egg)
2 stk
Blandet salat
Tomat
1 stk
Hjertesalat
2 stk
Rødløk
½–1 stk
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
½ pakke
Lettmajones (Egg)
½ pakke
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Grove bagetter
Grove bagetter (Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
1½–2 stk
Sprøstekt bacon
Baconterninger
150 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 651 kcal
- Fett 31 g
- Karbohydrater 54 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Smilende egg: Kok eggene i 7–8 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann.
- Blandet salat: Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og kutt hjertesalatene i grove biter, og skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål, og vend inn dressingen og lettmajonesen.
- Grove bagetter: Stek bagettene som anvist på pakken.
- Sprøstekt bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken med kjøkkenpapir.
- Blandet salat, fortsettelse: Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Skrell og del eggene i båter. Topp salaten med eggebåtene, baconet og Grana Padano-osten. Server bagettene ved siden av.
- God middag!