Pizza Rosso med salsicciadeig, potetskiver og rosmarin, servert med yoghurtdressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
- olivenolje
Rødløk
1 stk
Bakepotet
½ stk
Rosmarin
½ bunt
Salsicciadeig
150 g
Pizzabunner
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
1 pakke
Ruccola
50 g
Yoghurt
100–150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 993 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 112 g
- Protein: 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag gjerne små kjøttboller av salsicciadeigen. Legg bollene på pizzaen, og stek som anvist i oppskrift.
Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll eller skrell poteten, kutt den i to på langs, og deretter i tynne skiver. Ha skivene i en skål og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Skyll og dra bladene av rosmarinen. Kna sasicciadeigen lett sammen, og riv den i små biter (se tips).
Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø den revne osten over. Topp med salsicciabitene, potetskivene og rødløken. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter. Bytt gjerne plass på brettene hvis du steker flere pizzaer samtidig for et jevnere resultat. Strø rosmarinen på pizzaene når det gjenstår omtrent 2 minutter av steketiden.
Skyll og tørk ruccolaen. Ha yoghurten i en skål, og smak til med litt salt og pepper. Topp de ferdigstekte pizzaene med ruccolaen og drypp yoghurtdressingen over. Vel bekomme!
Vel bekomme!