Pizza Rosso med salsicciadeig, potetskiver og rosmarin, servert med yoghurtdressing

Pizza Rosso med salsicciadeig, potetskiver og rosmarin, servert med yoghurtdressing

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
Rødløk
1 stk
Bakepotet
½ stk
Rosmarin
½ bunt
Salsicciadeig
150 g
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
1 pakke
(Melk)
Ruccola
50 g
Yoghurt
100–150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 993 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 112 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag gjerne små kjøttboller av salsicciadeigen. Legg bollene på pizzaen, og stek som anvist i oppskrift.

Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll eller skrell poteten, kutt den i to på langs, og deretter i tynne skiver. Ha skivene i en skål og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Skyll og dra bladene av rosmarinen. Kna sasicciadeigen lett sammen, og riv den i små biter (se tips).
Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø den revne osten over. Topp med salsicciabitene, potetskivene og rødløken. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter. Bytt gjerne plass på brettene hvis du steker flere pizzaer samtidig for et jevnere resultat. Strø rosmarinen på pizzaene når det gjenstår omtrent 2 minutter av steketiden. 
 Skyll og tørk ruccolaen. Ha yoghurten i en skål, og smak til med litt salt og pepper. Topp de ferdigstekte pizzaene med ruccolaen og drypp yoghurtdressingen over. Vel bekomme!
Vel bekomme!