15-20
Laktosefri
Seinuggets med ovnsbakte poteter, bbq-dip og nektarinsalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- fisk,
- hvete
Basisvarer
- olivenolje
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Poteter og seinuggets
Småpoteter
300 g
Persillade (Sulfitt)
½–1 pakke
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g
Bbq-dip
Lettmajones (Egg)
1 pakke
Bbq saus
½–1 pakke
Nektarinsalat
Nektarin
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Sitron
½ stk
Olivenolje
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 682 kcal
- Fett 31 g
- Karbohydrater 69 g
- Protein 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Poteter og seinuggets: Skyll potetene og fordel dem utover den ene halvdelen av et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen i omtrent 3 minutter.
- Bbq-dip: Ha lettmajonesen i en skål, og smak til med bbq saus.
- Poteter og seinuggets, fortsettelse: Ta potetene ut av ovnen, og vend inn persilladen. Fordel nuggetsene utover den andre halvdelen, og stek det hele i ovnen i 15 minutter.
- Nektarinsalat: Skyll nektarinen, del den i to og fjern steinen. Kutt fruktkjøttet i tynne båter. Ha kålsalaten og nektarinen i en skål, og skvis over litt saft fra sitronen. Bland inn ½ ss olivenolje, litt salt og pepper. Kutt resten av sitronen i båter og server til retten.
- God middag!