Basilikumkremet gnocchi med fersk mozzarella, cherrytomater, ruccola og krutonger
15-20
Vegetar

Basilikumkremet gnocchi med fersk mozzarella, cherrytomater, ruccola og krutonger

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olivenolje

Kremet gnocchi

gnocchi
Gnocchi (Gluten)
500 g
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
fersk mozzarella
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
75–150 g
basilikumolje
Basilikumolje
1 pakke
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke

Tomatsalat

cherrytomater
Cherrytomater
250 g
ruccola
Ruccola
50 g
krutonger
Krutonger (Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 712 kcal
  • Fett 40 g
  • Karbohydrater 66 g
  • Protein 22 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Kremet gnocchi: Tilbered gnocchien som anvist på pakken. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Hell laken av mozzarellaen, og riv den i biter. 
  2. Tomatsalat: Skyll cherrytomatene og ruccolaen, og ha det i en serveringsskål. Vend inn litt olivenolje og topp med krutongene. 
  3. Kremet gnocchi, fortsettelse: Hell vannet av de ferdigkokte gnocchiene, men la det være igjen omtrent ½ dl vann i kjelen. Bland inn løken, crème fraîchen, grønnsaksbuljongen, basilikumoljen og mozzarellaen, og smak til med salt og pepper. 
  4. God middag!