Wok med svinekjøtt i soya- og ingefærsaus, servert med eggenudler
15-20
Laktosefri

Wok med svinekjøtt i soya- og ingefærsaus, servert med eggenudler

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • vann
  • salt
  • pepper

Svinekjøtt

hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
strimlet ytrefilet av svin
Strimlet ytrefilet av svin
300 g
maisstivelse
Maisstivelse
1 pakke
Olje
2 ss

Eggenudler

eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g

Wok

wokmiks m/grønnkål
Wokmiks m/grønnkål
300 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
½ dl
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 650 kcal
  • Fett 16 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 56 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Svinekjøtt: Skrell og finhakk hvitløken, og bland den i en skål med med 2 ss olje, litt salt og pepper. Vend kjøttet først i oljeblandingen, og så i maisstivelsen.    
  2. Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
  3. Svinekjøtt, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, uten å røre, til det har fått en gyllen stekeskorpe. Vend på kjøttet, og stek det i 2–3 minutter til. Ha kjøttet over på en tallerken.  
  4. Wok: Ha litt ny olje i stekepannen fra punkt 3, og stek wokmiksen over høy varme i 2–3 minutter. Vend inn soya- og ingefærsausen, grønnsaksbuljongen og ½ dl vann. La alt småkoke i 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper. Vend inn kjøttet helt til slutt.     
  5. Vel bekomme!