15-20
Laktosefri
Rask Cæsarsalat med seinuggets, ovnsbakte delikatessepoteter og grana padano
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Ovnsbakte poteter og seinuggets
Delikatessepoteter
300 g
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g
Cæsarsalat
Sjalottløk
½–1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
½–1 pakke
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 670 kcal
- Fett 35 g
- Karbohydrater 54 g
- Protein 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek tomatbåtene i en stekepanne i litt olje for ekstra smak.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Ovnsbakte poteter og seinuggets: Del potetene i to og fordel dem på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper. Ha seinuggetsene på den andre siden av brettet. Stek det hele i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til potetene er møre og nuggetsene er gjennomvarme.
- Cæsarsalat: Skrell og kutt løken i skiver. Del hjertesalaten i to på langs, og skyll den godt. Riv salatbladene i mindre biter, og ha dem i en salatbolle. Skyll og del tomaten i båter. Ha løken, salaten og tomaten i en bolle og vend inn cæsardressingen. Fordel salaten på tallerkener.
- Cæsarsalat, fortsettelse: Fordel løkskivene, tomatbåtene, potetene og nuggetsene oppå salaten, og riv Grana Padano-osten over.
- God middag!