Tortillas med seinuggets, frisk kålsalat med koriander og peanøtter servert med chilimajones
15-20
Laktosefri

Tortillas med seinuggets, frisk kålsalat med koriander og peanøtter servert med chilimajones

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • gluten,
  • peanøtter,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • sukker
  • soyasaus
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Seinuggets

sei nuggets
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g

Kålsalat

lime
Lime
1 stk
gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
grønt eple
Grønt eple
1 stk
koriander
Koriander
1 bunt
finsnittet rødkål
Finsnittet rødkål
100 g
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
½–1 pakke
Sukker
1 ts
Soyasaus (Soya)
1 ss

Tortillas

tortillalefser
Tortillalefser (Hvete, Gluten)
½–1 pakke

Servering

chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1033 kcal
  • Fett 50 g
  • Karbohydrater 103 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha ingrediensene til kålsalaten i hver sine skåler, så kan alle fylle lefsene slik de selv ønsker.

  1. Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.
  2. Seinuggets: Fordel nuggetsene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
  3. Kålsalat: Skyll limen og finriv skallet (kun det grønne) i en bolle. Vend inn 1 ts sukker, 1 ss soyasaus og saften fra limen i bollen. Skrell gulrøttene, og lag tynne bånd av dem med skrelleren. Skyll eplet og korianderen. Kutt eplet i tynne skiver og grovhakk korianderen. Ha gulrotbåndene, eplet og rødkålen i bollen med marinaden, og vend det hele godt sammen (se tips). Vend inn korianderen og peanøttene rett før servering. 
  4. Tortillas: Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering
  5. Servering: Fyll lefsene med seinuggetsene og kålsalaten og topp med chilimajonesen.