15-20
Glutenfri
Ostegratinerte nachos med chili con carne, toppet med syltet rødløk, salat og guacamole
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
- vann
- sukker
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
- olivenolje
Gratinerte nachos med chili con carne
Nachochips
½ pakke
Chili con carne
600 g
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Syltet rødløk
Rødløk
1 stk
Eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
½ dl
Vann
½ dl
Sukker
3 ss
Salat
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Til servering
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
½ pakke
Guacamole
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 764 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 71 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Gratinerte nachos med chili con carne: Fordel nachochipsene utover en stor ildfast form, eller et stekebrett med bakepapir, og fordel chili con carnen over. Strø over den revne osten, og gratiner nachosen midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til osten er gyllen.
- Syltet rødløk: Skrell og kutt løken i to, og så i tynne skiver. Kok opp ½ dl eddik, ½ dl vann og 3 ss sukker i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn løken. La løken trekke i laken frem til servering.
- Salat: Skyll og kutt tomaten i små terninger. Skyll salaten i kaldt vann, og kutt den i strimler. Bland sammen tomaten og salaten i en salatbolle. Smak til med olivenolje, salt og pepper.
- Til servering: Topp den gratinerte nachosen med den syltede rødløken, salaten, guacamolen og hvitløksdressingen før servering.
- God middag!