15-20
Pizza Diavola med mozzarella, pepperoni, rødløk og chili, servert med ruccola
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- salt
- pepper
Pizza Diavola
Rødløk
1 stk
Rød chili
1 stk
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost (Melk)
100 g
Pepperoni
100 g
Servering
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1076 kcal
- Fett 52 g
- Karbohydrater 97 g
- Protein 55 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Pizza Diavola: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt chilien i tynne skiver. Hell laken av den ferske mozzarellaen, og kutt den i terninger.
- Pizza Diavola, fortsettelse: Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel pizzasausen på pizzabunnene, strø over mozzareallen og den revne osten, og topp med pepperonien. Ha rødløks- og chiliskivene over til slutt. Stek pizzaene i ovnen i 10–12 minutter.
- Servering: Topp pizzaene med ruccolaen, og drypp over litt olivenolje. Krydre med litt salt og pepper.