15-20
Laktosefri
Glutenfri
Hoisinbakt laks med ris, wokkede grønnsaker og spicy kålsalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- soya
Basisvarer
- soyasaus
- olje
- salt
- pepper
Ris
Jasminris
135 g
Hoisinbakt laks
Laksefilet (Fisk)
270 g
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
½–1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss
Wokkede gulrøtter
Gulrøtter
400 g
Kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
Chilimajones (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 857 kcal
- Fett 44 g
- Karbohydrater 78 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bak grønnsakene med fisken i ovnen. Vend inn soya- og hoisinsausen med grønnsakene og bak dem først i 10 minutter ved 200 grader. Legg så fisken oppå grønnsakene og bak videre i omtrent 8 minutter, eller til fisken flaker seg.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Hoisinbakt laks: Legg fisken i en ildfast form, og smør hoisinsausen over fiskestykkene. Ha 1 ss soyasaus i formen. Stek fisken i ovnen i 8-10 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
- Wokkede gulrøtter: Skrell og kutt gulrøttene i fire på langs. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek gulrøttene i omtrent 3 minutter, til de har fått en stekeskorpe. Krydre med litt salt og pepper.
- Kålsalat: Bland kålsalaten sammen med chilimajonesen, og smak til med litt salt og pepper, og ønsket mengde av chiliflakene.