20-30
Pasta med kremet pepperoni- og paprikasaus, sukkererter og ruccolasalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- mandler,
- cashewnøtter,
- melk
Basisvarer
- smør
- salt
- pepper
- olje
Pasta
Pasta (Hvete)
200 g
Kremet paprika- og pepperonisaus
Rød paprika
1 stk
Sukkererter
150 g
Pepperoni
100 g
Paprikapesto (Mandler, Cashewnøtter, Melk)
½–1 glass
Matfløte (Melk, Laktose)
150 g
Sprø sitrontopping
Sitron
½ stk
Panering
75 g
Smør (Melk)
1 ss
Ruccolasalat
Ruccola
50 g
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1055 kcal
- Fett 49 g
- Karbohydrater 118 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Kremet paprika- og pepperonisaus: Skyll og rens paprikaen, og kutt den i strimler. Skyll og kutt sukkerertene i to på langs.
- Sprø sitrontopping: Skyll sitronen og finriv skallet (kun det gule) på et rivjern. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek paneringen i 2–3 minutter til den blir lett gyllen. Skru av varmen og bland inn sitronskallet og litt salt. Ha det over i en serveringsskål.
- Kremet paprika- og pepperonisaus, fortsettelse: Skjær pepperonien i strimler. Bruk stekepannen fra punkt 3, og varm den opp til middels høy varme. Ha i litt olje, og stek pepperonistrimlene i 2–3 minutter, til de er gylne. Ha i sukkerertene og paprikaen, og stek det videre i 2–3 minutter. Tilsett paprikapestoen og matfløten, og kok opp. La sausen småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Ruccolasalat: Skyll og tørk ruccolaen, og kutt resten av sitronen i båter. Server pastaen med den kremete sausen, ruccoalsalaten, sitronbåtene og og den sprø toppingen.