Kyllingspyd med søt soya- og ingefærsaus, og bulgursalat med agurk og eple
15-20
Laktosefri

Kyllingspyd med søt soya- og ingefærsaus, og bulgursalat med agurk og eple

Ingredienser

Allergener
  • Hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • smør
  • olje

Bulgursalat med agurk og eple

bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
agurk
Agurk
½ stk
rødt eple
Rødt eple
1 stk
tobladssalat
Tobladssalat
50 g
Smør (Melk)
½ ss

Søt soya- og ingefærsaus

soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
sweet chili-saus
Sweet chili-saus
1 pakke
lime
Lime
½ stk

Kyllingspyd

kyllingspyd med estragon og hvitløk
Kyllingspyd med estragon og hvitløk
300 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 581 kcal
  • Fett 16 g
  • Karbohydrater 66 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Nyt middagen utendørs hvis det er fint vær. Fyr opp grillen, og grill kyllingspydene i 2–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige.

  1. Bulgursalat med agurk og eple: Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha ½ ss smør og grønnsaksbuljongen i kokevannet.
  2. Søt soya- og ingefærsaus: Bland soya- og ingefærsausen og sweet chili-sausen sammen i en skål. Smak til med saft fra limen.
  3. Bulgursalat med agurk og eple, fortsettelse: Skyll agurken, eple og salaten. Kutt agurken og eple i små terninger. Bland sammen den ferdigkokte bulguren, agurken, eple og salaten i en serveringsskål.
  4. Kyllingspyd: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 3–4 minutter på hver side (se tips). 
  5. Nyt måltidet!