Wraps med meksikanske fiskepinner, syrlig kålsalat og curry- og mangodressing
15-20
Laktosefri

Wraps med meksikanske fiskepinner, syrlig kålsalat og curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • gluten

Basisvarer

  • sukker
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Meksikanske fiskepinner

meksikanske fiskepinner
Meksikanske fiskepinner (Fisk, Hvete)
400 g

Syrlig kålsalat

rødt eple
Rødt eple
½–1 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk
strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
lime
Lime
1 stk
Sukker
1 ts

Tortillalefser

hvetetortillaer
Hvetetortillaer (Hvete, Gluten)
4 stk

Tilbehør

mais
Mais
1 pakke
curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1047 kcal
  • Fett 45 g
  • Karbohydrater 125 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du vil gjøre retten ekstra barnevennlig, kan du servere grønnsakene i hver sin serveringsskål istedenfor å blande dem sammen.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Meksikanske fiskepinner: Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
  3. Syrlig kålsalat: Skyll og kutt eplet i strimler. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Bland sammen løken, 1 ts sukker og saften fra limen i en skål. La løken trekke i marinaden i 5–10 minutter. Vend inn den strimlede kålsalaten og eplet rett før servering (se tips).
  4. Tortillalefser: Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen de siste 7–8 minuttene av fiskepinnenes steketid.
  5. Servering: Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Fyll tortillaene med fiskepinnene, den syrlige kålsalaten, maisen og curry- og mangodressingen.