Adams persillebakte fiskegrateng servert med syrlig råkostsalat med eple
25-35

Adams persillebakte fiskegrateng servert med syrlig råkostsalat med eple

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olivenolje
  • salt

Fiskegrateng

bladpersille
Bladpersille
1 pakke
panering
Panering
1 pakke
fiskegrateng
Fiskegrateng (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
650 g
Olivenolje
2 ss

Råkostsalat

grønt eple
Grønt eple
1 stk
råkostmiks
Råkostmiks
150 g
lime
Lime
1 stk
aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 776 kcal
  • Fett 42 g
  • Karbohydrater 68 g
  • Protein 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skyll og finriv litt skall fra limen (kun det grønne) og vend det inn i paneringen!

  1. Sett stekeovnen på 210 grader varmluft. 
  2. Fiskegrateng: Skyll persillen. Kjør paneringen, persillen, 2 ss olivenolje og litt salt sammen med en stavmikser eller i en blender i noen sekunder, slik at du får en grønn panering (se tips).
  3. Fiskegrateng, fortsettelse: Fordel fiskegratengen i en smurt ildfast form. Dryss over persillepaneringen, og stek gratengen i ovnen i 15–20 minutter.
  4. Råkostsalat: Skyll og grovriv eplet på et rivjern. Ha eplet og råkostmiksen i en skål, og vend inn ønsket mengde av aiolien. Smak til med saft fra limen og litt salt. Kutt eventuelle rester av limen i båter, og server dem til retten.