Alt-i-ett pastagryte med chorizodeig, cherrytomater og grønnkål
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
Gul løk
1 stk
Cherrytomater
½–1 pakke
Strimlet grønnkål
50 g
Chorizodeig
300 g
Tomatpuré
½–1 pakke
Casarecce
200 g
Hønsebuljong
1 pakke
Lett crème fraîche
75 g
Vann
4 dl
Revet Grande Premium
½–1 pakke
Chiliflak
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 843 kcal
- Fett: 34 g
- Karbohydrater: 85 g
- Protein: 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Skrell og grovhakk løken. Skyll cherrytomatene og grønnkålen.
Varm opp en stor gryte til høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og chorizodeigen i 2–3 minutter, til løken er blank og kjøttet nesten er gjennomstekt. Rør inn tomatpureèn, og la det steke i ett minutt til. Tilsett cherrytomatene, den ukokte pastaen, 4 dl vann og hønsebuljongen, og rør godt om.
Kok opp, og la det hele småkoke under lokk på lav varme i 15–18 minutter, til pastaen er kokt, men har litt tyggemotstand, og det meste av væsken har kokt inn. Rør om et par ganger underveis i koketiden, så pastaen ikke setter seg fast i bunnen av gryten. Vend inn crème fraîchen og grønnkålen mot slutten av koketiden, og smak til med salt og pepper.
Topp retten med den revne Grande Premium-osten og ønsket mengde av chiliflakene.
God middag!
Vel bekomme!