Ragu på mørkokt storfebog med mezze maniche, paprika, spinat og grana padano
Laktosefri

Ragu på mørkokt storfebog med mezze maniche, paprika, spinat og grana padano

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Smør
1 ss
(Melk)
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Tomatpuré
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Langtidskokt storfebog
250 g
Vann
1 dl
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Grana Padano
1 pakke
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 714 kcal
  • Fett: 21 g
  • Karbohydrater: 85 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Skrell og grovhakk løken, og skyll spinaten. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i 2 minutter. 
 Tilsett oksebuljongen, kjøttet, kraften fra pakken og 1 dl vann i kjelen. Kok det hele i omtrent 10 minutter, eller til væsken er godt kokt inn. Riv kjøttet i mindre biter med to gafler, og smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering. 
 Skyll og rens paprikaen, og kutt den i grove terninger. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen i 3–4 minutter. Krydre med salt og pepper. 
 Sil vannet av pastaen, og vend inn 1 ss smør. 
Finriv Grana Padano-osten. Server pastaen og raguen, og topp retten med paprikaen, tomaten og den revne osten.
God middag!