Spicy kylling-ramen med kokos, marinert rødkål, eggenudler og sesamstekt squash
Laktosefri

Spicy kylling-ramen med kokos, marinert rødkål, eggenudler og sesamstekt squash

4.09 (398)
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • soyasaus
  • salt
  • olje
  • pepper
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Finsnittet rødkål
100 g
Lime
½ stk
Sous vide-kyllingfilet
300 g
Kokoskrem
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Srirachasaus
½ pakke
Lime
½ stk
Vann
4 dl
Soyasaus
1 ss
(Soya)
Squash
½–1 stk
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Vårløk
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 602 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 54 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server eventuelt srirachasausen ved siden av retten, så kan hver enkelt selv smake til buljongen sin.

 Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
Ha kålen i en skål, og press over saften fra halve limen. Krydre med litt salt, og bland godt. La kålen marinere på kjøkkenbenken frem til servering.  
 Ha kyllingen og kraften fra pakken i en kjele med 4 dl vann, kokoskremen og hønsebuljongen. La det koke på middels varme i 10 minutter.    
 Skyll og kutt squashen i 1 cm tykke skiver, eller i store terninger. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek squashskivene i omtrent 1 minutt på hver side. Krydre med salt, pepper og sesamfrøene.
Skyll og kutt vårløken i tynne ringer. 
Løft kyllingen over på en fjøl, og skjær den i skiver, eller i terninger. Smak til buljongen i kjelen med srirachasausen, saften fra resten av limen, 1 ss soyasaus og litt salt og pepper.    
 Fordel nudlene i skåler, og topp med den marinerte rødkålen, kyllingen, squashen og vårløken. Hell buljongen over. Håper det smaker! 
God middag!