Laktosefri
Salsicciakjøttboller i tomat- og paprikasaus
med mafalda corta, ruccola og Grana Padano4.28 (345)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- sukker
Pasta
200 g
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Salsicciadeig
300 g
Ruccola
50 g
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 779 kcal
- Fett: 27 g
- Karbohydrater: 86 g
- Protein: 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk sjalottløken og hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger.
Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek sjalottløken, hvitløken og paprikaen i 2–3 minutter. Tilsett de moste tomatene, oreganokrydderet og buljongen, og la sausen koke i 5–6 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.
Lag små kjøttboller av salsicciadeigen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i 1–2 minutter på hver side, til de får en jevn stekeskorpe. Ha kjøttbollene i tomatsausen, og la dem småkoke i sausen i 2–3 minutter.
Skyll ruccolaen i kaldt vann. Riv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp pastaen med ruccolaen og osten ved servering.
God middag!