Salsicciakjøttboller i tomat- og paprikasaus med mafalda corta, ruccola og Grana Padano
Laktosefri

Salsicciakjøttboller i tomat- og paprikasaus

med mafalda corta, ruccola og Grana Padano
4.28 (345)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • sukker
Pasta
200 g
(Soya, Sennep, Hvete)
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Salsicciadeig
300 g
Ruccola
50 g
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 779 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 86 g
  • Protein: 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken.  
Skrell og finhakk sjalottløken og hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger.   
 Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek sjalottløken, hvitløken og paprikaen i 2–3 minutter. Tilsett de moste tomatene, oreganokrydderet og buljongen, og la sausen koke i 5–6 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.     
Lag små kjøttboller av salsicciadeigen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i 1–2 minutter på hver side, til de får en jevn stekeskorpe. Ha kjøttbollene i tomatsausen, og la dem småkoke i sausen i 2–3 minutter.  
Skyll ruccolaen i kaldt vann. Riv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp pastaen med ruccolaen og osten ved servering.
God middag!