Adams persillebakte fiskegrateng servert med syrlig råkostsalat med eple

Adams persillebakte fiskegrateng

servert med syrlig råkostsalat med eple
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • salt
Bladpersille
1 pakke
Panering
1 pakke
Fiskegrateng
650 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Olivenolje
2 ss
Norsk eple
1 stk
Råkostmiks
150 g
Lime
1 stk
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 779 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 68 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skyll og finriv litt skall fra limen (kun det grønne) og vend det inn i paneringen!

Sett stekeovnen på 210 grader varmluft. 
 Skyll persillen. Kjør paneringen, persillen, 2 ss olivenolje og litt salt sammen med en stavmikser eller i en blender i noen sekunder, slik at du får en grønn panering (se tips).
 Fordel fiskegratengen i en smurt ildfast form. Dryss over persillepaneringen, og stek gratengen i ovnen i 15–20 minutter.
 Skyll og grovriv eplet på et rivjern. Ha eplet og råkostmiksen i en skål, og vend inn ønsket mengde av aiolien. Smak til med saft fra limen og litt salt. Kutt eventuelle rester av limen i båter, og server dem til retten. 
God middag!