Kyllinglårfilet med asiatisk agurksalat, fullkornsris og chilimajones
Laktosefri
Glutenfri

Kyllinglårfilet med asiatisk agurksalat

fullkornsris og chilimajones
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Soyasaus
  • sukker
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Fullkornsris
135 g
Agurk
½ stk
Reddiker
½–1 pakke
Lime
½–1 stk
Chiliflak
½–1 pakke
Soyasaus
2 ss
(Soya)
Sukker
½ ts
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Edamamebønner
1 pakke
(Soya)
Sitruskrydder
½–1 pakke
(Sulfitt)
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 739 kcal
  • Fett: 36 g
  • Karbohydrater: 58 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend agurksalaten og risen sammen til en lun salat.

Tilbered risen som anvist på pakken. 
Skyll og kutt agurken og reddikene i skiver, og ha dem i en serveringsskål. Bland inn saften fra limen, ønsket mengde av chiliflakene, 2 ss soyasaus og ½ ts sukker. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Tilsett edamamebønnene og krydre med sitruskrydderet de siste 2 minuttene av steketiden.
Server chilimajonesen til retten.
God middag!