Tandoori-krydrede svinestrimler i pitabrød, fylt med frisk salat og rømme

Tandoori-krydrede svinestrimler i pitabrød, fylt med frisk salat og rømme

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olivenolje
  • smør
  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ts
Olivenolje
1 ss
Pitabrød
4 stk
(Hvete, Rug)
Strimlet ytrefilet av svin
300 g
Tandoori masala
½–1 pakke
Smør
1 ss
(Melk)
Vann
½ dl
Lettrømme
75–150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 771 kcal
  • Fett: 26 g
  • Karbohydrater: 82 g
  • Protein: 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha rømmen i stekepannen med kjøttet og tandoorien for en kremet konsistens.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
Skyll og kutt agurken og tomaten i terninger. Ha kålsalaten og agurk- og tomatterningene i en salatbolle, og vend inn 1 ts eddik, 1 ss olivenolje og litt salt og pepper.
Varm pitabrødene på en rist i ovnen i 4–5 minutter. 
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje og 1 ss smør. Stek kjøttet under omrøring i 2–3 minutter, til de er gylne og gjennomstekte. Krydre med ønsket mengde av tandoorikrydderet, og la det steke videre i ett minutt. Ha over ½ dl vann, og smak til med litt salt (se tips). 
Fyll pitabrødene etter eget ønske med salaten og kjøttet, og server rømmen til retten.
Vel bekomme!