Mørkokte svinekjaker i ingefærsaus, chiliwokket kål, sesamfrø og fullkornsris
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
Fullkornsris
135 g
Mørkokte svinekjaker
300 g
Soya- og ingefærsaus
½–1 pakke
Rødløk
½ stk
Rødt eple
½ stk
Spisskål
½ stk
Strimlet grønnkål
50 g
Chiliflak
½–1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 556 kcal
- Fett: 14 g
- Karbohydrater: 63 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Del svinekjakene i mindre stykker før de varmebehandles.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha svinekjakene, kraften fra pakken og soya- og ingefærsausen i en kjele. Kok opp og la det småkoke på middels varme i omtrent 10 minutter, eller til sausen tykner noe.
Skrell rødløken og skyll eplet, og kutt dem i tynne båter. Fjern det ytterste laget på spisskålen og kutt den i 1 cm tykke strimler. Varm opp en wok eller en stor stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Wok spisskålen, grønnkålen, eplet og løken med chiliflakene og sesamfrøene i 1–2 minutter, avhengig av hvor krønsjy dere ønsker kålen. Krydre med litt salt.
God middag!
Vel bekomme!