Trøffelburger med Grana Padanokrem, servert med smashede krydderpoteter og friske grønnsaker
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Spelthvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- salt
- pepper
- olje
Småpoteter
300 g
Kryddermiks med sennep og dill
½–1 pakke
Revet Grande Premium
½–1 pakke
Smør
1 ss
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
½ stk
Grana Padano
½–1 stk
Aioli
½–1 pakke
Trøffelburger
280 g
Hamburgerbrød
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 944 kcal
- Fett: 58 g
- Karbohydrater: 66 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Sett burgerne og 1 ss smør på benken så det blir romtemperert.
Skyll potetene, og fordel dem i en stor ildfast form. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er møre. Rør sammen smøret fra punkt 1, kryddermiksen og osten i en skål. Ta formen med poteter ut av ovnen, og knus dem lett med en kopp eller gaffel. Fordel kryddersmøret over potetene, og stek dem videre i ovnen i 5 minutter, til de er gylne og sprø.
Skyll salaten, tomaten og agurken. Kutt salaten i strimler og tomaten og agurken i skiver. Ha grønnsakene i hver sine skåler.
Finriv Grana Padano osten på et rivjern og bland den sammen med aiolien i en skål.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre burgerne med litt salt og pepper og stek dem i 2–3 minutter på hver side. Legg burgerne på et stekebrett med bakepapir, og stek dem videre i ovnen i omtrent 3 minutter, eller etter eget ønske.
Varm burgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter.
Sett sammen burgerne etter eget ønske, og server krydderpotetene til retten.
Vel bekomme!