Favarittboller og sopp i teriyakismørsaus, servert med grønnsaker og eggenudler
Vegetar

Favarittboller og sopp i teriyakismørsaus

servert med grønnsaker og eggenudler
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
Grønne bønner
150 g
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Sjampinjong
100 g
Gressløk
1 bunt
Favarittboller
280 g
(Bygg, Havre)
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Lime
1 stk
Smør
1 ss
(Melk)
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 882 kcal
  • Fett: 41 g
  • Karbohydrater: 91 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Skyll og rens bønnene og pak choyen, og skrell gulroten. Kutt gulroten og pak choyen i skiver, og del bønnene i to. Kok nudlene som anvist på pakken. Kok grønnsaken med nudlene de siste 3 minuttene av koketiden.    
 Fjern eventuelle jordrester fra sjampinjongene, og del dem i to. Skyll og finhakk gressløken. Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek favarittbollene og soppen i omtrent 3 minutter. Tilsett 1 ss smør, teriyakisausen og saften fra limen, og kok opp. Vend bollene og soppen i sausen.   
Topp retten med peanøttene og chiliflakene ved servering.  
Vel bekomme!