Curry- og kokoskremet svinekjøttdeig
med wokkede grønnsaker og jasminrisRetten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Jasminris
135 g
Rødløk
1 stk
Kjøttdeig av svin
300 g
Rød currypaste
½ pakke
Kokoskrem
1 pakke
Soya- og ingefærsaus
½–1 pakke
Vann
½ dl
Pak choy
1 stk
Reddiker
½–1 pakke
Strimlet grønnkål
50 g
Lime
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 700 kcal
- Fett: 26 g
- Karbohydrater: 72 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og grovhakk rødløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2 minutter på hver side, hakk den opp, tilsett løken, og stek videre i 3 minutter. Tilsett ønsket mengde av currypasten, og stek videre i omtrent 1 minutt. Tilsett kokoskremen, ½ dl vann og smak til med soya- og ingefærsausen. Kok opp og smak eventuelt til med mer av currypasten og soya- og ingefærsausen eller litt salt. Ha kjøttet over i en serveringsskål, og dekk til med aluminiumsfolie.
Skyll pak choyen og reddikene, og kutt pak choyen i strimler og reddikene i fire. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt olje. Wok reddikene i omtrent 2 minutter, tilsett pak choyen og grønnkålen, og wok videre i 2 minutter. Krydre med salt og pepper, skvis saften fra limen over, og topp med sesamfrøene.
Vel bekomme!