Kremet kylling og pasta linguine
servert med lynstekt paprika og squashRetten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Linguine
200 g
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Kokestabil matfløte
1 pakke
Grana Padano
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Grønn squash
1 stk
Persillade
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 776 kcal
- Fett: 28 g
- Karbohydrater: 81 g
- Protein: 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek gjerne kyllingskivene i en stekepanne med litt olje på høy varme for litt mer farge på retten.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Åpne posen med kyllingen og ha kraften fra pakken i en kjele. Del kyllingen i mindre skiver (se tips), og finriv Grana Padanoen på et rivjern. Ha matfløten over i kjelen med kraften, kok opp, og la det småkoke i 3 minutter. Skru ned til lav varme, og vend inn osten og kyllingen. La det hele trekke frem til servering, og smak til med salt og pepper. Spe med litt av pastavannet hvis sausen blir for tykk.
Skyll paprikaen og squashen. Rens og kutt paprikaen i tynne strimler. Snitt squashen i to på langs, og kutt den i tynne skiver på skrå. Varm opp en stekepannen til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene under omrøring i 2–3 minutter, og krydre med persilladen.
Vend pastaen inn med kyllingen og sausen, og topp retten med grønnsakene.
Vel bekomme!