Kremet kylling og pasta linguine servert med lynstekt paprika og squash

Kremet kylling og pasta linguine

servert med lynstekt paprika og squash
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Linguine
200 g
(Hvete)
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Kokestabil matfløte
1 pakke
(Melk, Laktose)
Grana Padano
1 pakke
(Egg, Melk)
Rød paprika
1 stk
Grønn squash
1 stk
Persillade
½–1 pakke
(Sulfitt)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 776 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 81 g
  • Protein: 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek gjerne kyllingskivene i en stekepanne med litt olje på høy varme for litt mer farge på retten.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Åpne posen med kyllingen og ha kraften fra pakken i en kjele. Del kyllingen i mindre skiver (se tips), og finriv Grana Padanoen på et rivjern. Ha matfløten over i kjelen med kraften, kok opp, og la det småkoke i 3 minutter. Skru ned til lav varme, og vend inn osten og kyllingen. La det hele trekke frem til servering, og smak til med salt og pepper. Spe med litt av pastavannet hvis sausen blir for tykk. 
Skyll paprikaen og squashen. Rens og kutt paprikaen i tynne strimler. Snitt squashen i to på langs, og kutt den i tynne skiver på skrå. Varm opp en stekepannen til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene under omrøring i 2–3 minutter, og krydre med persilladen. 
Vend pastaen inn med kyllingen og sausen, og topp retten med grønnsakene. 
Vel bekomme!