Svinebiff i peppersaus med potetmos og hvitløksbakte grønnsaker

Svinebiff i peppersaus

med potetmos og hvitløksbakte grønnsaker
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
700 g
Lettmelk
2 dl
(Melk, Laktose)
Smør
1 ss
(Melk)
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
400 g
Rødløk
1 stk
Hvitløksfedd
2 stk
Mager svinekam i skiver
600 g
Peppersaus
2 pakke
(Sennep, Melk, Laktose)
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 566 kcal
  • Fett: 23 g
  • Karbohydrater: 47 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

La være å skrelle potetene om du vil ha en grovere mos.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Skrell potetene hvis du vil, og kok dem i usaltet vann i 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt brokkolistilken og gulrøttene i staver. Skrell rødløken og del den i båter. Ha grønnsakene på et stekebrett som er dekket med bakepapir og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20 minutter. Skrell og finhakk hvitløksfeddene og vend de inn sammen med grønnsakene de siste 5 minuttene av steketiden til grønnsakene.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet omtrent 2 minutter på hver side. Ha over peppersausen, skyll ut pakkene med 1 dl vann og ha dette over i stekepannen. Kok over middels varme i noen minutter før servering.    
Sil vannet av potetene når de er gjennomkokte, og la dem dampe seg tørre i kjelen. Bruk en visp eller stapper, og mos potetene sammen med 1 ss smør. Spe på med 1–2 dl melk, litt og litt, mens du rører, til potetmosen har ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper. 
Vel bekomme!