Sprøbakt lysing med asiatisk salat
jasminris, koriander og chilimajonesNy oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- sukker
Jasminris
135 g
Panert lysing
290 g
Grønt eple
1 stk
Koriander
1 bunt
Gulrot
1 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Lime
1 stk
Glutenfri soyasaus
1 pose
Sukker
1 ts
Peanøtter
½–1 pakke
Chilimajones
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 974 kcal
- Fett:
- 50 g
- Karbohydrater:
- 100 g
- Protein:
- 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hold av litt av den asiatiske dressingen, og vend den inn med chilimajonesen for et ekstra sting i majonesen. Eplet og gulroten kan rives på et rivjern for å spare litt tid.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og varm den midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomvarm. Kutt gjerne fisken i skiver før servering.
Skyll eplet og korianderen, og skrell gulroten. Kutt gulroten i tynne skiver eller strimler og eplet i små terninger. Grovhakk korianderen. Pisk sammen ingefærblandingen, saften fra limen, soyasausen og 1 ts sukker i en salatbolle, og vend inn kålen, eplet og gulroten (se tips).
Topp retten med korianderen og peanøttene, og server chilimajones til.
Vel bekomme!