Sprøbakt lysing med asiatisk salat, jasminris, koriander og chilimajones

Sprøbakt lysing med asiatisk salat

jasminris, koriander og chilimajones
Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • sukker
Jasminris
135 g
Panert lysing
290 g
(Fisk)
Grønt eple
1 stk
Koriander
1 bunt
Gulrot
1 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Lime
1 stk
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Sukker
1 ts
Peanøtter
½–1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Chilimajones
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
974 kcal
Fett:
50 g
Karbohydrater:
100 g
Protein:
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hold av litt av den asiatiske dressingen, og vend den inn med chilimajonesen for et ekstra sting i majonesen. Eplet og gulroten kan rives på et rivjern for å spare litt tid.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og varm den midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomvarm. Kutt gjerne fisken i skiver før servering.
Skyll eplet og korianderen, og skrell gulroten. Kutt gulroten i tynne skiver eller strimler og eplet i små terninger. Grovhakk korianderen. Pisk sammen ingefærblandingen, saften fra limen, soyasausen og 1 ts sukker i en salatbolle, og vend inn kålen, eplet og gulroten (se tips).  
Topp retten med korianderen og peanøttene, og server chilimajones til.
Vel bekomme!