Eggerøre til helgebrunsjen
Det er ingenting som er bedre til brunsj enn nydelig, fløyelsmyk og fyldig eggerøre. Ikke er det vanskelig å lage heller!
Du trenger:
- 2 ss smør til steking
- 4 egg
- 4 ss melk
- 50 g kaldt smør i terninger
- salt og pepper
- gressløk
Slik gjør du:
- Sett en stekepanne på middels lav varme, og ha i smøret. Finhakk gressløk.
- Knekk eggene i en bolle, og ha i melken. Pisk det sammen, og ha i de kalde smørterningene.
- Når smøret i pannen har smeltet, hell i eggeblandingen.
- La blandingen stivne litt i pannen, og bruk en slikkepott til å dra eggene sammen mot midten. Pass på at eggerøren ikke svir seg i bunnen av pannen. Når eggerøren har stivnet og du er fornøyd med konsistensen, hell den over i en serveringsskål, og topp med finhakket gressløk.
Vil du ha flere brunsjoppskrifter? Her får du oppskrift på friterte potetskall med digg fyll.
Her kan du lese Adams topp 5 potettips.