Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, gulrøtter, ertestuing og rørte tyttebær
15-20
Glutenfri

Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, gulrøtter, ertestuing og rørte tyttebær

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt

Kokte poteter og gulrøtter

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
poteter
Poteter
350 g

Ertestuing

ertestuing
Ertestuing (Melk, Laktose)
350 g

Grove karbonader i brun saus

grove karbonader m/løk
Grove karbonader m/løk (Melk, Laktose)
360 g
brun saus
Brun saus (Melk, Laktose)
220 g

Tilbehør

rørte tyttebær
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 937 kcal
  • Fett 47 g
  • Karbohydrater 91 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm posen med ertestuingen i vannet med potetene.

  1. Kokte poteter og gulrøtter: Skrell gulrøttene, og del dem i mindre biter. Del potetene i to. Kok potetene og gulrøttene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.  
  2. Ertestuing: Ha posen med ertestuing i en kjele, og dekk den med vann. Kok opp, og la posen trekke i vannet på middels høy varme i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
  3. Grove karbonader i brun saus: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett den brune sausen, og gi det hele et oppkok. 
  4. Tilbehør: Server de rørte tyttebærene til retten.