Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- pastavann
- salt
- pepper
- olje
Kremet saus
Rødløk
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Tomat
1 stk
Bacon
150 g
Matfløte (Melk, Laktose)
2 dl
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Pastavann
½ dl
Osteravioli
Ravioli med fire oster (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Tilbehør
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 748 kcal
- Fett 42 g
- Karbohydrater 53 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Kremet saus: Skrell og kutt rødløken i to på langs, og deretter i tynne skiver. Skyll og kutt squashen og tomaten i terninger.
- Kremet saus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet, squashen og rødløken i 5–6 minutter, til baconet er sprøtt. Ha i matfløten, grønnsaksbuljongen og tomatterningene, og la det småkoke i 1–2 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Osteravioli: Tilbered raviolien som anvist på pakken. Spar på omtrent ½ dl av pastavannet før du siler av pastaen.
- Osteravioli i kremet saus: Spe pastavannet i den kremede sausen litt etter litt, til sausen har ønsket tykkelse. Vend inn raviolien før servering.
- Servering: Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.
- Vel bekomme!