15-20
Laktosefri
Pastasalat med kylling, tomat og cæsardressing, toppet med urtekrutonger
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Pasta penne
Pasta (Hvete)
100–200 g
Grønnsaker
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Stekt kylling
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Urtemiks
1 pakke
Tilbehør
Krutonger (Hvete)
40 g
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 841 kcal
- Fett 42 g
- Karbohydrater 67 g
- Protein 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For ekstra god smak på kyllingen kan du tilsette 1 ss smør og litt finhakket hvitløk mot slutten av steketiden.
- Pasta penne: Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken.
- Grønnsaker: Skyll og tørk salaten, og riv bladene i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger.
- Stekt kylling: Del kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i stekepannen og gjør kyllingen saftig. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, litt salt og pepper (se tips).
- Pastasalat: Ha salaten i en serveringsbolle sammen med pastaen og tomaten. Fordel kyllingen, krutongene og Grana Padano-osten over. Server cæsardressingen til retten.