15-20
Vegetar
Pannestekt gnocchi med aromasopp og grønne bønner, servert med ruccola- og mozzarellasalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- smør
Gnocchi
Gnocchi (Gluten)
½–1 pakke
Aromasopp og grønne bønner
Grønne bønner
150 g
Hvitløksfedd
1 stk
Aromasopp
100 g
Ruccola- og mozzarellasalat
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 376 kcal
- Fett 15 g
- Karbohydrater 41 g
- Protein 19 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Tilbered gnocchien som anvist på pakken.
- Aromasopp og grønne bønner: Skyll og kutt de grønne bønnene i to. Skrell og finhakk hvitløken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver.
- Aromasopp og grønne bønner, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og bønnene i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Ha blandingen over i en serveringsskål, og krydre med salt og pepper.
- Pannestekt gnocchi: Sil vannet av den ferdigkokte gnocchien. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek gnocchien i 2 minutter, til den har fått litt farge. Krydre med salt og pepper.
- Ruccola- og mozzarellasalat: Skyll ruccolaen og tomatene i kaldt vann. Tørk ruccolaen og kutt tomatene i to. Ha ruccolaen over i en salatbolle, riv mozzarellaen over ruccolaen med hendene, og topp med tomatene og litt olivenolje, salt og pepper.
- Buon appetito!