20-30
Laktosefri
Ragu på mørkokt høyrygg av storfe med mezze maniche, paprika, spinat og grana padano
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- vann
- olje
- salt
- pepper
Mezze maniche
Pasta (Hvete)
200 g
Smør (Melk)
1 ss
Ragu på okse høyrygg
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Tomatpuré
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Mørkokt høyrygg av storfe
250 g
Vann
1 dl
Pannestekt paprika
Rød paprika
1 stk
Tilbehør
Tomat
1 stk
Grana Padano (Egg, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 714 kcal
- Fett 21 g
- Karbohydrater 85 g
- Protein 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Mezze maniche: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Ragu på okse høyrygg: Skrell og grovhakk løken, og skyll spinaten. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i 2 minutter.
- Ragu på okse høyrygg, fortsettelse: Tilsett oksebuljongen, kjøttet, kraften fra pakken og 1 dl vann i kjelen. Kok det hele i omtrent 10 minutter, eller til væsken er godt kokt inn. Riv kjøttet i mindre biter med to gafler, og smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering.
- Pannestekt paprika: Skyll og rens paprikaen, og kutt den i grove terninger. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen i 3–4 minutter. Krydre med salt og pepper.
- Mezze maniche, fortsettelse: Sil vannet av pastaen, og vend inn 1 ss smør.
- Tilbehør: Finriv Grana Padano-osten. Server pastaen og raguen, og topp retten med paprikaen, tomaten og den revne osten.