20-30
Vegetar
Hvit pizza med norsk brie, pære og honninglasert rødløk, servert med ruccolasalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sennep,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- salt
- bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
- olivenolje
Pizza
Gulbete
1 stk
Pære
1 stk
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
Kryddermiks med fennikel og pepper (Sennep)
1 pakke
Brie (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Honningglasert rødløk
Rødløk
1 stk
Honning
1 pakke
Sitron
1 stk
Ruccolasalat
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 954 kcal
- Fett 43 g
- Karbohydrater 109 g
- Protein 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server eventuelle rester av kryddermiksen til pizzaen.
- Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft.
- Pizza: Skrell gulbeten og skyll pæren. Kutt gulbeten og pæren i så tynne skiver som mulig, gjerne med en mandolin. Kutt brien i tynne skiver.
- Honningglasert rødløk: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha rødløken, honningen, saften fra sitronen og litt salt i en kjele på middels varme. Rør om av og til, til resten av retten er ferdig.
- Pizza fortsettelse: Fordel pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Smør lettrømmen utover pizzabunnene og krydre med salt og kryddermiksen. Fordel gulbete- og pæreskivene oppå. Stek pizzaene i ovnen i 7–10 minutter, eller til de har fått litt farge. Topp de ferdigstekte pizzaene med den honningglaserte rødløken og brien.
- Ruccolasalat: Skyll og tørk ruccolaen. Ha den i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper.
- Håper det smaker!