Spicy kylling med soya- og ingefærnudler, peanøtter og søt chilisaus
Laktosefri

Spicy kylling

med soya- og ingefærnudler, peanøtter og søt chilisaus
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Nudler
125 g
(Egg, Hvete)
Soya- og ingefærsaus
½–1 pakke
(Soya, Hvete)
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Grønnkål
50 g
Utbenet kyllinglår u/skinn
320 g
Chiliflak
½–1 pakke
Lime
1 stk
Søt chilisaus
½–1 pakke
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 720 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 74 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Behold gjerne fettet på kyllingen for bedre smak, det smelter i pannen.

 Tilbered nudlene som anvist på pakken. Sil vannet fra de ferdigkokte nudlene og vend inn soya- og ingefærsausen. 
Skyll og kutt paprikaen i tynne strimler. Skrell og kutt løken i tynne båter.  
 Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok paprikaen, løken og grønnkålen i 2–3 minutter. Vend på grønnsakene hele tiden, og krydre med salt. Ha grønnsakene over på et fat.  
 Skjær kyllingen i mindre biter. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kyllingen under omrøring i 4–5 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med chiliflakene og litt salt.   
 Kutt limen i båter. Bland sammen kyllingen og grønnsakene, og server med nudlene. Topp retten med limebåtene, den søte chilisausen og peanøttene.
God middag!