20-30
Laktosefri
Spicy kylling med soya- og ingefærnudler, peanøtter og søt chilisaus
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
Soya- og ingefærnudler
Nudler (Egg, Hvete)
125 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
½–1 pakke
Wokede grønnsaker
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Grønnkål
50 g
Spicy kylling
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Chiliflak
½–1 pakke
Servering
Lime
1 stk
Søt chilisaus
½–1 pakke
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 743 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 74 g
- Protein 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Soya- og ingefærnudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken. Sil vannet fra de ferdigkokte nudlene og vend inn soya- og ingefærsausen.
- Wokede grønnsaker: Skyll og kutt paprikaen i tynne strimler. Skrell og kutt løken i tynne båter.
- Wokede grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok paprikaen, løken og grønnkålen i 2–3 minutter. Vend på grønnsakene hele tiden, og krydre med salt. Ha grønnsakene over på et fat.
- Spicy kylling: Skjær kyllingen i mindre biter. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kyllingen under omrøring i 4–5 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med chiliflakene og litt salt.
- Servering: Kutt limen i båter. Bland sammen kyllingen og grønnsakene, og server med nudlene. Topp retten med limebåtene, den søte chilisausen og peanøttene.