15-20
Laktosefri
Glutenfri
Sitruskrydret crispy kyllinglårbiff med jasminris, wokket råkost, frisk koriander og chilimajones
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
Jasminris
Jasminris
135 g
Sitruskrydret crispy kyllinglårbiff
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Sitruskrydder (Sulfitt)
½–1 pakke
Wokket råkost
Rødløk
1 stk
Koriander
½ bunt
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Råkostmiks
150 g
Tilbehør
Lime
1 stk
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Koriander
½ bunt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 774 kcal
- Fett 37 g
- Karbohydrater 80 g
- Protein 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne grovhakket frisk koriander inn i risen for ekstra smak.
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Sitruskrydret crispy kyllinglårbiff: Fordel kyllingen utover et stekebrett med bakepapir, og krydre med sitruskrydderet. Stek kyllingen midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomvarm og sprø.
- Wokket råkost: Skrell og kutt rødløken i skiver. Skyll og tørk korianderen, og grovkutt halvparten. Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i oljen fra pakken med finkuttet ingefærblanding. Wokk rødløken, råkostmiksen og den grovhakkede korianderen i omtrent 1 minutt. Tilsett resten av den finhakkede ingefærblandingen, krydre med litt salt, og wokk det hele videre i omtrent 1 minutt.
- Tilbehør: Kutt limen i båter, og ha limebåtene, chilimajonesen og resten av korianderen i hver sin skål.
- Servering: Server kyllingen med risen, den wokkede råkosten, limebåtene, chilimajonesen og korianderen.