Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
- olivenolje
Spinatkremet linguine
Linguine (Hvete)
200 g
Purre
1 stk
Spinat
100 g
Sitron
½ stk
Kokestabil matfløte (Melk, Laktose)
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Ovnsbakt laks
Laksefilet (Fisk)
270 g
Eplesalat
Norsk eple
1 stk
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 879 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 87 g
- Protein 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også pannesteke laksen: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i omtrent 4 minutter på hver side, til den flaker seg. Krydre med salt og pepper.
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Spinatkremet linguine: Kutt purren i to på langs, skyll den godt innvendig, og kutt den i tynne skiver. Skyll og tørk spinaten. Skyll sitronen, og finriv skallet (kun det gule) på et rivjern.
- Ovnsbakt laks: Legg fisken i en smurt ildfast form, og topp med sitronskallet og litt olivenolje, salt og pepper. Stek fisken midt i ovnen i 8–10 minutter. Fisken skal helst ha en mørk rosa kjerne.
- Spinatkremet linguine, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek purren i 2–3 minutter, til den er blank. Tilsett fløten, og kok opp. Ha i grønnsaksbuljongen og spinaten, og la det hele småkoke i omtrent 2 minutter. Vend inn den ferdigkokte pastaen, og smak til med salt, pepper og saften fra den halve sitronen.
- Eplesalat: Skyll og kutt eplet i tynne skiver. Bland sammen epleskivene og saften fra resten av sitronen i en serveringsskål.
- Vel bekomme!