15-20
Laktosefri
Wok med sprøstekt kylling og grønnkål i teriyakisaus, servert med eggenudler
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- vann
- salt
- pepper
- olje
Hurtigmarinert kylling
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Maisstivelse
1 pakke
Eggenudler
Nudler (Egg, Hvete)
125 g
Wok
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Vann
½ dl
Tilbehør
Lime
1 stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 761 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 74 g
- Protein 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne retten med litt koriander hvis du liker det.
- Hurtigmarinert kylling: Skjær kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak. Bland sammen kyllingen, ingefærblandingen og litt salt i en skål. Vend kyllingen i maisstivelsen.
- Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
- Wok: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i pannen, og stek wokmiksen i 3–5 minutter. Krydre med salt og pepper. Ha kyllingen tilbake i stekepannen sammen med teriyakisausen og ½ dl vann. La woken småkoke i 1–2 minutter, til den er gjennomvarm.
- Servering: Kutt limen i båter, og server båtene og sesamfrøene til retten.