15-20
Rask pastinakksuppe med bacon, grønnkål og eple, servert med nystekt multibrød
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Pastinakksuppe
Pastinakksuppe (Melk, Laktose)
700 g
Bacon, brokkolistilker og grønnkål
Baconterninger
150 g
Brokkolistilker og grønnkål
100 g
Rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Tilbehør
Norsk eple
1 stk
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 583 kcal
- Fett 23 g
- Karbohydrater 64 g
- Protein 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend epleterningene inn med kål- og baconblandingen.
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Pastinakksuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
- Bacon, brokkolistilker og grønnkål: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 3–4 minutter. Ha i brokkolistilkene og grønnkålen, og stek det hele i 3–4 minutter, til grønnkålen har falt litt sammen. Krydre med litt salt og pepper.
- Rustikke multibrød: Varm multibrødene i ovnen 3–4 minutter før servering.
- Tilbehør: Skyll og kutt eplet i terninger. Kutt sitronen i båter, og server båtene og epleterningene til suppen.