
Ovnsbakt rosenkål passer utmerket som tilbehør til helstekt kalkun eller som en del av et koldtbord. Her får du vår oppskrift på ovnbakt rosenkål med hasselnøtter, tranebær og fiken.
Ovnsbakt rosenkål passer utmerket som tilbehør til helstekt kalkun eller som en del av et koldtbord. Her får du vår oppskrift på ovnbakt rosenkål med hasselnøtter, tranebær og fiken.
Waldorfsalat er klassisk tilbehør til helstekt kalkun eller som en del av et koldtbord. Her får du vår oppskrift
Helstekt kalkun er ordentlig festmat. Her får du oppskrift på helstekt kalkun med stuffing, mandelpoteter og hjemmelaget saus på kraft. En middag som passer perfekt til fest, jul, nyttår.
I november har vi fokus på rotgrønnsaker i Adams Matkasse. Vi gir deg tips til tilberedning og oppskrifter der rotgrønnsakene spiller hovedrollen.
Gresskar kan brukes til så mye mer enn pynt til Halloween. Her får du vår oppskrift på en smakfull og kremet pastarett med gresskar som er perfekt Halloweenmat
Modne plommer passer fint å lage plommesalsa av. Her får du vår oppskrift på plommesalsa og arme riddere som passer utmerket å servere salsaen til
Langos er en ungarsk matrett som egentlig er basert på poteter. Her får du vår variant med pizzabunn.
Epler smaker godt i en chutney. Her får du oppskrift på eplechutney med ingefær og chili
Pannestekt fjellørret med kremet spisskål, hardangerepler og frisk dill er virkelig smaken av Hardanger. Her får du oppskriften.
Her tipser vi om Hardangers beste iskrem og landhandleri